Notícias

Si tens jardí, aposta per una pèrgola

Contar amb una casa amb jardí, un petit pati o una àmplia terrassa suposa un extraordinari valor afegit per a un habitatge. Senzillament garanteix passar una primavera, un estiu i una tardor (l’hivern té dies de sol magnífics) molt més agradables que per als qui tenen un pis sense terrassa. Els nens surten a l’exterior a jugar, cosa que suposa més llibertat de moviment per a ells —i per a tu, és clar—; els matins entre sol i ombra esmorzant resulten tan irresistibles com la migdiada amb un diari o llibre entre les mans; les nits de barbacoa (vegeu article sobre aquests imprescindibles aparells) al fresquet són divertidíssimes i molt refrescants… Però siguem realistes. Excepte si comptem amb una vegetació molt poblada, que no deixi anar gairebé fulles i ens tregui el sol més del que ens agradaria a les estacions de menys calor, no hi ha qui faci la migdiada sota el sol de justícia de les quatre de la tarda. Solució? És clar: una pèrgola.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *